top of page

Start Reanimatie cursus 29 juni

Uitnodiging voor een cursus Reanimatie

Beste Buurtbewoners van Holthuizen,


Binnenkort worden in onze wijk voor de Buurtvereniging Holthuizen (VVHH), met de hulp van enkele buurtbewoners, twee AED’s geplaatst. In verband hiermee organiseren wij op zaterdag 29 juni een reanimatie dag voor alle bewoners van de buurt Holthuizen.


Wanneer:

Wij bieden drie mogelijke tijdstippen op die dag om te leren omgaan met een AED:

Van 10 tot 12 uur (A), van 1 tot 3 uur (B), en van 3 tot 5 uur (C)

De cursus wordt gegeven onder leiding van Anja Velderman en Marjo Soomers.

De locatie is de tennisvereniging Malburgen, Huissensestraat 285, 6833 JK Arnhem. Wijzigingen voorbehouden.


Kosten:

Gratis voor lede n van de Vereniging Holthuizen. Niet leden betalen de werkelijke kosten a € 20,- per deelnemer (voor € 10,- per jaar kunt u lid worden van de vereniging).


Deelname:

Wij ontvangen uw bericht van deelname graag uiterlijk 15 juni. Bij voorkeur via de email: info@holthuizen.net, Vermeld alstublieft uw naam, e-mail adres en telefoonnummer (06 indien mogelijk). EN of u al lid bent van de vereniging. Tot slot het gekozen tijdstip (A, B of C)


Certificaat:

Na de cursus ontvangt u een certificaat/paspoort. Daarom vragen wij tevens uw naam, adres en geboortedatum.


Tot slot

In uw eigen belang en dat van uw buurtbewoners bevelen wij u deze reanimatie cursus van harte aan. Met het plaatsen van de AED’s en het organiseren van deze cursus vertrouwen wij bovendien alle bewoners van Holthuizen van dienst te zijn.


Met hartelijke groet, het bestuur van de vereniging Holthuizen.Uw aanmelding op papier? Graag in de brievenbus op de Bergumlaan 9

Comments


bottom of page