top of page

Burendag 2019: team captains gezocht!

UPDATE: Team Captains gezocht! Lees het hele artikel hier.

Zoals aangekondigd op de laatste ledenvergadering organiseert de Vereniging van huiseigenaren Holthuizen op burendag 28 september 2019 een buurtquiz. Alle buurtbewoners kunnen meedoen aan de quiz en deze  bevat vragen en opdrachten voor jong en oud. De quiz wordt voorbereid door een kernteam.

De buurt is ingedeeld in (delen van) straten, die elk een team moeten vormen. Op bijgaand kaartje is de indeling weergegeven.

Per straat (gedeelte) wordt een teamcaptain gevraagd dit team te formeren, het team van een naam te voorzien en een basis te kiezen van waaruit de quiz wordt gespeeld. Deze teams moeten komen tot een taakverdeling m.b.t. het uitvoeren van de quiz.

Teamcaptains gezocht

Voor verschillende deelgebieden zoeken we nog een teamcaptain, heb je interesse, geef je dan op! Mag natuurlijk ook met z'n tweeën bijvoorbeeld.

De quiz bestaat uit buitenopdrachten, een creatieve opdracht en vragen over heden en verleden van Holthuizen. Ook de herdenking van de slag om Arnhem krijgt de aandacht. Een en ander wordt vervat in een losbladig quizboek, zodat de opdrachten verdeeld kunnen worden onder de teamleden.

De resultaten van de buitenopdrachten worden door de daar aanwezige spelleiding bijgehouden. Het resultaat van de creatieve opdracht wordt los ingeleverd en dit zal worden beoordeeld door een deskundige jury.

De vragen dienen te worden ingevuld op bijgeleverde antwoordbladen.

De quiz wordt gespeeld binnen een tijdspanne van 3 uur en de resultaten moeten op tijd worden ingeleverd. Voor het winnende team is er een wisseltrofee.

Start en afronding van de buurtquiz vinden plaats in een centraal in Holthuizen op te richten tent.

Tot slot van de quiz is er een barbecue voor alle  deelnemers, waar tegen beperkte kosten aan kan worden deelgenomen.

Tijdens de aanloop naar de quiz ontvangen de teamcaptains regelmatig nadere informatie, zoals de spelregels en het  tijdschema.

Wil je je aanmelden, geweldig! Meld je aan via deze pagina.

Comentarios


bottom of page