top of page

Burendag 28 september: Kom ook!

 

Al zo’n 100 buurtgenoten doen mee aan de Burendag in Holthuizen. Jij toch ook? Lees hier meer.

De Buurtvereniging Holthuizen organiseert op burendag 28 september 2019 een buurtquiz. Iedereen kan meedoen! Er zijn vragen en opdrachten voor jong en oud.

 

De buurt is ingedeeld in (delen van) straten die elk een team vormen (zie kaartje). Vanuit hun zelfgekozen ‘hoofdkwartier’ beantwoorden teamleden de vragen en gaan ze op pad voor opdrachten in de wijk. Per straatdeel is er een teamcaptain die de quiz in goede banen leidt.  

 

De quiz

De quiz bestaat uit vragen over heden en verleden van Holthuizen buitenopdrachten en een creatieve opdracht. Ook de herdenking van de slag om Arnhem krijgt aandacht. Alles wordt samengevat in een quizboek, zodat de opdrachten verdeeld kunnen worden onder de teamleden.

  

De teams hebben van 13.00 uur tot 16.00 uur de tijd om het quizboek te vullen met hun slimste antwoorden en best uitgevoerde opdrachten. Daarna oordeelt een deskundige jury wie zich winnaar van de buurtquiz 2019 mag noemen.

 

De wisseltrofee wordt rond 18:00 uitgereikt in de speeltuin bij het Sneekpad. Dat is ook de aftrap van de gezamenlijke barbecue. Voor tenten, stoelen, tafels, muziek en lekker eten wordt gezorgd.

 

(Voor de barbecue geldt een kleine eigen bijdrage van €5, voor kinderen tot 12 jaar en €12,50 voor volwassenen)

 

Wil je je aanmelden, geweldig! Iedereen is welkom en aanmelden kan altijd. Dat kan via deze pagina.

DOE MEE AAN DE BUURTQUIZ!

Buurtquiz Holthuizen indeling team capta
Ik wil meedoen in mijn straat:

Hartelijk dank. Wij hebben uw gegevens ontvangen.

bottom of page